Inkoper

32-40 uur per week
Wij zijn op zoek naar een Inkoper met enige jaren ervaring die het leuk vindt om in een dynamische en internationale omgeving te werken.

De baan
In deze veelzijdige functie ga je rapporteren aan de Supply Chain Manager. Je bent verantwoordelijk voor het op tijd inkopen van de juiste materialen voor productie alsmede alle andere inkopen binnen IMDS. Je zult regelmatig contact hebben met leveranciers in binnen- maar voornamelijk in buitenland voor het doen van bestellingen, maar ook over afstemming van leveringen, kwaliteit en het oplossen van incidentele problemen. Ook het up-to-date houden van het leveranciersbestand inclusief het (her) kwalificeren van leveranciers behoort tot de functie van inkoper.

Lees verder


Productiemedewerker

32-40 uur per week
Wil jij ons productie team komen versterken en zo een belangrijke schakel vormen in het productieproces voor het maken van innovatieve medische producten?

Functie
Je werkt met moderne productiemiddelen in een cleanroom omgeving, waar we verschillende soorten katheters maken. We gebruiken verschillende technologieën, waaronder extrusie en spuitgieten en hebben assemblagelijnen, waar de katheters handmatig worden samengesteld.
Tijdens de werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en het toepassen van de GMP procedures.
Het betreft een functie in dagdienst van 07.30 – 16.00 uur.

Lees verder


Internships

We are facilitating internships at different levels of education within IMDS for national and international students. See the list below to check if you fall into these categories.

  • Engineering, MBO / HBO
  • Information Technology (ICT), MBO
  • Logistics, MBO
  • Purchasing, MBO / HBO
  • Technician, MBO
  • Biomedical Engineering, HBO / WO
  • Facilities, MBO
  • Mechanical Engineering, HBO

Apply now
    I hereby agree that my personal data that I share with IMDS may be used by IMDS for the selection and recruitment procedure and that this information may remain with IMDS for a maximum of 1 year before being destroyed.